Leveringsbetingelser træpiller

Leveringsbetingelser

Vi leverer som standard med lastbil, der er 20 meter lang med læssebagsmæk og palleløfter (se billedet) til fortovskant. Ønsker man anden placering, skriv hvor i kommentarfeltet ved betaling - chaufføren vil om muligt efterleve kundens ønske.

  • Ved levering er det udelukkende chaufføren som afgør, om og hvor det er forsvarligt at aflæsse varerne. Bemærk, at leveringen som udgangspunkt er til fortovskant / skel. Evt. ønske om levering indenfor skel sker på eget ansvar.
  • Det er alene chaufføren/vognmanden der bestemmer om forholdene er i orden til aflæsning. Er forholde ikke iorden, aflæsses der til fortovskant. Der skal være frit 4 meter i højden, 3,5 meter i bredden og 20 meter i længden for at lastbilen kan kommer ubesværet frem.
  • Kørsel på underlag med lastbilen er for købers egen risiko - SKER DER SKADE på belægning og ting, er det købers ansvar. 
  • Området vi læsser af på skal være kørefast grund (asfalt, fliser, beton el. lign). ikke jord / grus. Du har også mulighed for at få leveret med mobiltruck (medbringertruck), som ikke kræver fast underlag, mod gebyr DKK 500,- pr. levering. Samlet vægt på medbringertruk + palle er ca. 3500 kg. Der kræves 2,30 m frihøjde og 2,6 m i bredden, hvis medbringertrucken skal kunne bruges. Kørsel på underlag er købers egen risiko.
  • Ved snefald og glatføre skal der være ryddet og saltet, så vi kan køre til aflæsningssted og aflæsse pallen. 
  • Hvis det ikke er muligt at levere varen, koster det DKK 400,- pr. palle for at tage pallen/pallerne med retur.

Der leveres kun til Brofaste øer. Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage.